PVC vloeren Mflor

mflor pvc

PVC mflorPVC Mflor is een merk die je echt overal tegen komt. Loop je in Katwijk b.v door de winkelstraat zul zeker in veel winkels dit merk op vloer zien leggen. Het merk heeft 2 series: 0.3 mm en de 0.55mm toplaag. En om daar maar mee te beginnen: dat is een van de belangrijkste factoren van de PVC vloer. Dus niet de totale dikte maar de toplaag. Maar er zijn vanzelf wel meer merken met een toplaag van 0.3 of 0.55 uiteraard. En vanzelf zijn die niet allemaal slechter of beter, het gaat ook over de samenstelling van de vloer.

Van Mflor kun je zeggen dat hij recyclebaar is en een gecertificeerd is op vele punten. Het is een vloer met uitstraling en heeft een hoge slijtvastheid. Daarbij ook nog een natuur getrouw is en haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

en waar ik toch wel weer even op terug wil komen is dat Mflor een duurzame vloer is en de grondstoffen volledig organisch zijn. Geen vluchtige stoffen door laat (VOC) dus de vluchtige organische stoffen. Dus volkomen veilig voor de volksgezondheid, wat voor ons het belangrijkste argument is: duurzaamheid en veiligheid. Je moet er toch niet aan denken dat je in de winter de vloerverwarming aan zet en dat het begint te ruiken.

Er zijn zo goed als merkloze goedkope pvc vloeren waar dit niet van duidelijk is. Uw vraag zou moeten zijn: “Wat wil ik voor mijn gezin, kinderen, werknemers” het beste toch? Kijk eens bij ons in de webwinkel

You Might Also Like